Over

R.E.M. Yachting als bedrijf..

R.E.M. Yachting voluit geschreven Recreation Motorboat Yachting is opgericht door de huidige eigenaar Remy Dijkstra in augustus 2007.


Al vanaf jongs af aan droomde ik van een bedrijf in de Watersport. Dit resulteerde na een afgeronde Havo (natuur & scheikunde) in een HBO Studie Technische Bedrijfskunde. Nadat ik deze studie in 2006 had afgerond, ben ik vanuit de randstad naar Leeuwarden verhuisd.


In Friesland ben ik bij een verhuurbedrijf, waar ik al als bijbaantje werkte, full-time in dienst gegaan. Dit heeft een jaar geduurd. In dat jaar heb ik veel cursussen en ervaring opgedaan bij verschillende andere monteurs.


Vanaf begin 2007 begon ik met het idee van een eigen verhuurbedrijf. Dit is in augustus opgestart, maar na 1,5 tot 2 seizoenen voelde het niet helemaal goed. Mijn hart lag meer bij het repareren van de boten dan bij het verhuren. Al snel waren dan ook de verhuurboten afgestoten en bij andere bedrijven ondergebracht en kon ik me concentreren op Onderhoud & Reparatie.


Inmiddels zijn we al weer vele jaren verder en hebben we ruim 15 jaar werkervaring in de installatie en onderhouds werkzaamheden.


We werken aan een grote diversiteit van boten; klein, groot maar ook beroeps of particulier. Wij worden ook ingehuurd door diverse scheepswerven.


R.E.M. Yachting Installeert, Repareert & Onderhoudt